Vårt erbjudande

Vi matchar er med rätt produkter inom yrkeskläder, profilprodukter, gåvor och trycksaker. Genom vårt eget Asienkontor gör vi inköp direkt från producenter i Kina, Vietnam och Bangladesh. Det skapar unika produkter, kapar kostnader och ökar effektiviteten.

 

Wear it

Vi skapar unika profilprogram och fyller dem med rätt produkter och plagg för ditt varumärke. Json levererar från varumärken som Appear, Atlas, Hejco, Fristads/Kansas, Procurator, ProJob, Sievi, Transport, Tegera, Softtouch, Ejendahls och Helly Hansen.

Use it

Här handlar det om att hitta de profilprodukter som skall komplettera era profilkläder. Hos marknadens bästa varumärken hittar vi produkter som kan användas av er och era kunder. New Wave, Keback, Craft, Texet, Vinga of Sweden och XPO Systems är några av våra leverantörer.

Give it

Året är fullt av tillfällen att ge. Vi är proffs på gåvor och give-aways och levererar från bland andra Sagaform, Orrefors, Kosta Boda, Magasin of Brands, New Wave och Vinga of Sweden.

Print it

Vi hjälper er med basbehovet av trycksaker såsom visitkort, kuvert, papper och broschyrer. Allt med er profil.

JSELECTED

Utbudet av yrkeskläder och profilprodukter är mycket stort. För att underlätta för våra kunder arbetar vi med ett urval av leverantörer och varumärken som vi kallar JSELECTED och som vi starkt rekommenderar. Vill du att vi hjälper dig ta fram ett förslag så kontakta oss gärna.

 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT BLI JSONIZED? KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER!

Kontakta oss

Jsonized Kunder