VÄLKOMMEN TILL JSON

Vi erbjuder lösningar för profilering. Arbetskläder och profilprodukter som bygger varumärke och skapar synlighet. Vi har 40 års erfarenhet som vi dagligen omvandlar till goda affärer för våra kunder.

 

Get Jsonized™

Vill du ha framgång med din profilering så behöver du göra rätt från början och utnyttja marknadens stora utbud optimalt. Så här arbetar vi i 3 steg för att skapa nöjda och profilerade företag. Vi kallar det JSONIZED.

1 Kompetens

Behovsanalys 
Det startar med att vi lyssnar på vad du behöver. Vi kan starta i ett akut behov som behöver en snabb lösning eller så tar vi ett helhetsgrepp om er profilering från start.

Produktegenskaper
Vi matchar sedan ditt företag och varumärke med rätt produkt eller sammansättning av produkter och rätt förädlingsteknik. 

Profilgaranti
Givetvis garanterar vi enhetlighet i färger och logotyper.

2 Tjänster

Profilplanering
Utifrån dina behov planerar vi in när du behöver dina produkter under tex det kommande året. Det kan hänga samman med mässor, kampanjer, högsäsong eller annat. 

Utprovning
Om du behöver arbetskläder eller profilplagg så erbjuder vi utprovning för att sätta ert sortiment.

Webbshop
Ert urval av utprovade produkter läggs upp i en kundunik webbshop där ni har full kontroll över det som kan beställas till vilket pris, av vem och i vilken omfattning. 

Person Pack
Om ni önskar kan vi leverera profil- och arbetskläder direkt till beställaren på ert företag. Detta för att slippa onödig hantering.

3 Produkter

Grattis! Nu är ni redo att starta er nya tillvaro som JSONIZED™. Produkterna som vi levererar kommer från fyra olika områden. Klicka gärna på dem för att läsa mer.

Wear it
Give it
Use it
Print it

  • Konstnadskontroll
  • Besparingar
  • Enhetlighet

Jsonized kunder